Plantation forest resources as a strategic potential for green marketing and the development of local eco-product markets - Didovych, I. I.; Malinovska, M. V.; Vajdanych, T. V. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
На основі аналізу сучасних наукових досліджень розкрито роль лісових ресурсів у формуванні екологічної цінності продукції та підвищенні конкурентоспроможності підприємств, що працюють у сфері виробництва екологічно чистих товарів. Зазначено, що використання цих ресурсів сприяє формуванню позитивного екологічного іміджу продукції та розвитку локальних ринків екотоварів.