Peculiarities of the growth dynamics of white fir in the conditions of the Carpathian Region - Tysiak, V. V.; Osadchuk, L. S. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Представлено дослідження особливостей коливань індексів річного приросту ялиці білої на території Сколівського надлісництва Львівської області. Вивчено залежність змін приросту на висоті 800 м над рівнем моря від коливань температур повітря і сум опадів за різні періоди року.