Silvicultural and mensurational characteristics of beech stands of the Vyzhnytsia National Nature Park - Vytseha, R. R. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Висвітлено розподіл площ деревостанів з участю бука лісового за основними таксаційними ознаками в умовах НПП "Вижницький". Зокрема проаналізовано структуру букових лісів у розрізі Вижницького та Солонецького природоохоронного науково-дослідного відділення (ПНДВ). Виконано порівняльний аналіз результатів розподілу.