Interactive excursion of the Dentropark of the Botanical Garden of the Ukrainian National Forestry University as a didactic tool for studying the environmental courses - Osadchuk, L. S.; Kondratiuk, L. M.; Melnyk, Yu. A.; Kendzora, N. Z. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Представлено концепцію, методичну схему та практичні результати створення цифрової екскурсії дендропарком Ботанічного саду НЛТУ України, а також переваги та обмеження її використання як дидактичного засобу для природничих дисциплін (екології, дендрології, ботаніки).