On the silvicultural and forest inventory characteristics of the "Pamiatka Peniatska" Tract - Kharachko, T. І.; Skolskyi, I. M.; Pankovska, H. P.; Batochenko, V. M.; Cherniavska, Kh. I. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Встановлено лісівничо-таксаційні показники комплексної пам’ятки природи «Пам’ятка Пеняцька», що знаходиться в Національному природному парку «Північне Поділля». Проаналізовано відмінності між сучасною характеристикою об’єкту та даними останнього лісовпорядкування. Досліджено трав’яне вкриття.