Legal and management aspects of taking into account knowledge about wood (non-wood) resources for communities - Shutiak, S. V.; Zayachuk, V. Ya. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Тези піднімають питання складності дотримання принципів охорони довкілля: науково обґрунтоване узгодження екологічних, економічних та соціальних інтересів суспільства на основі поєднання міждисциплінарних знань екологічних, соціальних, природничих і технічних наук та прогнозування стану навколишнього природного середовища та науково обґрунтоване нормування впливу господарської та іншої діяльності на навколишнє природне середовище.