Formation of processing pathways for wood residues in the forest sector - Gayda, S. V.; Kyyanka, V. V. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Узагальнено підходи до формування ефективних напрямків перероблення деревинних залишків у лісовому секторі на основі каскадного використання деревини та матеріально-балансового моделювання. Показано, що інтеграція механічного повторного використання, панельних матеріалів і біоенергетики забезпечує високу ресурсоефективність, значне відведення від полігону та суттєвий економічний ефект. Запропонована модель є масштабованою для підприємств різних ланок лісового комплексу.