Легкі стружкові плити з вмістом стружки стебла соняшника. Проблеми і можливості - Biruk, V. S. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Подано огляд проблем і можливостей виготовлення легких стружкових плит з вмістом стружки стебла соняшника. Проаналізовано рівень забезпечення сировиною деревообробнних підприємств, актуальність легких стружкових плит та доцільність використання сількогосподарських відходів. Розглянуто доцільність використання стружки стебла соняшника як сировини для виробництва легких стружкових плит.