Оптимізація розкрою плитних матеріалів на накладки дверних полотен - Barabash, R. H.; Myskiv, Y. M. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Проведено порівняльний аналіз методик складання плану розкрою плитних матеріалів на накладки дверних щитових полотен. Запропоновано методику оптимізації плану розкрою плитних матеріалів на накладки дверних щитових полотен без використання спеціалізованого програмного забезпечення. Наведено приклад використання запропонованої методики та її ефективність при оптимізації плану розкрою плитних матеріалів.