Генетико-селекційні ресурси Larix decidua Mill. в Україні - Ivaniuk, A. P.; Blystiv, V. I.; Yurkiv, Z. M.; Sishchuk, M. M.; Hnatiuk, O. R. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Проаналізовано сучасний стан генетико-селекційних ресурсів модрини європейської в лісах України. Досліджено особливості поширення генетико-селекційних об’єктів та зроблено порівняльну оцінку розподілу генетичних резерватів, плюсових насаджень і плюсових дерев за геоботанічними округами в межах природно-кліматичних зон.