Напрямки застосування екологічно-орієнтованого маркетингу для забезпечення сталого туризму у Національних парках - Kulchytska, E. A.; Solomchak, S. O. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Проаналізовано основні напрямки використання інструментів екологічно-орієнтованого маркетингу для розвитку сталого туризму у національних парках. Описано трикутну модель екологічно орієнтованого маркетингу рекреаційно-туристичних послуг в національних парках на основі трикутної моделі маркетингу послуг Ф. Котляра.