Аспекти ефективності управління землями лісогосподарського призначення - Drebot, O. I.; Furdychko, O. I. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Авторами досліджуються організаційно-економічні аспекти управління землями лісогосподарського призначення в Україні. Основна увага приділяється впровадженню екологічних показників діяльності лісогосподарських підприємств. Розглянуто фінансово-економічні інструменти та підходи, які забезпечують ефективне управління лісовими ресурсами. Практична реалізація запропонованих методів спрямована на підвищення економічної ефективності лісокористування та збереження біорізноманіття.