Екологічна політика у деревообробній промисловості - Sakharnatska, L. I.; Kochut, R. A. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
У дослідженні аналізується вплив екологічної політики на деревообробну промисловість України. Досліджено переваги впровадження екологічних стандартів, таких як енергоефективні технології, які сприяють зниженню витрат і підвищенню конкурентоспроможності продукції на міжнародних ринках. Представлено SWOT-аналіз, який окреслює сильні та слабкі сторони галузі,  а також можливості та загрози екологічної політики.