Запровадження наближеного до природи лісівництва в Україні - Krynytskyy, H. T.; Lavnyy, V. V. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Висвітлено основні принципи і критерії наближеного до природи лісогосподарювання. Наголошено на необхідності переформування існуючих в Україні похідних деревостанів для його запровадження.