Зелений майнинг у США - Sadovyi, R. Ya. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Біткоїн має негативну репутацію серед екоактивістів, оскільки для його майнінгу потрібно багато електроенергії, виробництво якої щороку призводить до викиду 40 мільйонів тонн CO₂ в атмосферу. Однак зараз все більше американських майнерів застосовують сучасні екологічні стратегії задаючи тренд у світі зелених технологій, а також мають значну фінансову цінність