Аналіз доцільності використання костриці коноплі як сировини для виробництва стружкових плит - Ryabyshev, R. I.; Bechtа, P. A. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Проведено аналіз тенденції зростання попиту на використання стружкових плит та наведені основні проблеми їх сучасного виробництва. Запропоновано та обґрунтовано використання костриці коноплі як сировину для виробництва стружкових плит.