Дотримання екологічних вимог до ведення лісового господарства - Chernyavskyi, M. V.; Pohribnii, O. O. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
У рамках проєкту MoRe4Nature опрацьовуються можливості виявлення пожеж, незаконних рубок деревини за допомогою супутникових знімків та натурних фіксацій, оцінка екосистемних послуг лісів, навчання громад і студентів, впровадження принципів наближеного до природи лісівництва у національному природному парку «Гуцульщина».