Економічна ефективність вирощування садивного матеріалу дуба звичайного в ДП "ХАРКІВСЬКА ЛНДС" - Danylenko, O. M.; Rumіantsev, M. Н. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Наведено розрахунки собівартості вирощування сіянців дуба звичайного (Quercus robur L.) із відкритою та закритою кореневою системою у ДП «Харківська ЛНДС». Установлено, що прямі затрати на вирощування сіянців з закритою кореневою системою є більшими в 2,4 рази в порівнянні із традиційною технологією вирощування садивного матеріалу дуба звичайного (з відкритою кореневою системою).