Modern approaches in inventory of population points trees - Bovsunovskyi, E.O.; Osadchuk, D.V.; Mikhalchuk, I.V.; Avramenko, O.Yu. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Проаналізовано недоліки чинного законодавства у сфері інвентаризації озеленення сучасним вимогам, особливу увагу приділено визначенню екологічних послуг. Запропоновано альтернативи які враховують можливості розрахунку екологічних послуг та спрощення проведення інвентаризації.