Вплив впровадження стандарту FSC-STD-UKR-01-2019V1-0 для виробництва та експорту екологічно чистої продукції підприємств лісового сектору України - Didovych, I. I.; Yurkiv, N. M.; Malinovska, M. V.; Hrebovych, M. M. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Розглянуто, проаналізовано й узагальнено інформацію стосовно позитивного впливу впровадження національного стандарту системи ведення лісового господарства FSC-STD-UKR-01-2019V1-0 підприємств лісового сектору України. Систематизовано та проаналізовано статистичну інформацію, яка стосується обсягів органічного ринку світу й сучасних процесів сертифікації лісів в Україні, у тому числі в умовах воєнного стану. Виокремлено позитивні наслідки впровадження стандарту FSC-STD-UKR-01-2019 V1-0 (FSC) для виробництва та експорту органічної продукції лісового сектору економіки України , які включають екологічну, економічну (експортну) та соціальну складові.