Роль екологічного маркетингу у сфері лісового господарства - Moran, O. I. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Доповідь присвячена аналізу ролі екологічного маркетингу у сфері лісового господарства. У дослідженні розглядаються сучасні підходи до екологічного маркетингу, його значення для сталого управління лісовими ресурсами та підвищення екологічної відповідальності бізнесу. Окрема увага приділяється впливу екологічних ініціатив на конкурентоспроможність лісогосподарських підприємств, формування іміджу екологічно відповідальної компанії та підвищення попиту на продукцію, отриману з урахуванням принципів сталого розвитку. Аналізуються також виклики, зумовлені війною в Україні, та їхній вплив на ринок лісових ресурсів і екологічні практики.