Animal rabies disease in Lviv Region - Kazimir, M. M.; Tymkiv, I. I.; Khoyetskyy, P. B. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Проаналізовано захворювання диких і свійських тварин на сказ у Львівській області. На сказ хворіли представники чотирьох видів свійських тварин та сім видів диких тварин. У порівнянні з 2014-2016 рр., через десятирічний період (2022-2024 рр.) чисельність хворих тварин збільшилась у 10 разів.