The emerald ash borer: on the way to the European Union - Matsiakh, I. P.; Shyshka, V. V.; Lutchyn, N. M.; Kramarets, V. O. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Подано інформацію про завдання та результати першого року виконання міжнародного проекту EABRACE. Оцінено можливості використання модифікованих лійкових пасток фірми Witasek для контролю поширення комах камбіо-ксилофагів, зокрема ясенової смарагдової златки.