Forest genetic and selection objects of the Lviv Region - Ivaniuk, A. P.; Lisoviy, M. M.; Blystiv, V. I.; Hnatiuk, O. R. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Проаналізовано сучасний стан лісових генетико-селекційних та насінницьких об’єктів Львівської області, що формують основу регіонального лісонасінного фонду та забезпечують збереження цінного генофонду аборигенних і господарськи важливих деревних видів.