Exploring the relationship between heat emission and the type of forest fire - Nahirniak, Yu. M. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Пожежі в екосистемах – надзвичайні ситуації, що спричиняють масовані збитки як в природньому середовищах, так і техногенному. Поряд з цим негативного впливу теплового випромінювання пожежі піддаються і оперативно-рятувальні підрозділи під час їх ліквідації.