Species structure of Juglans nigra L. plantings in Ukraine - Cheban, O. D.; Danchuk, O. T.; Ivaniuk, A. P.; Vaskiv, M. O. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Досліджено особливості поширення горіха чорного в різних лісорослинних умовах природних зон України. Встановлено видовий склад насаджень за участі інтродуцента.