Protocol for decontamination of Pinus sylvestris L. explants in vitro - LisovyiM. М.; IvaniukA. Р. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Проведено дослідження впливу концентрації хімічних стерилізуючих агентів і тривалості їх експозиції на якість стерилізації вихідних експлантів досліджуваного виду. Описано методику експериментів, спрямованих на отримання асептичної культури експлантів сосни звичайної (Pinus sylvestris L.) для подальшого культивування in vitro.