Success of natural regeneration of tree species after application of uniform shelterwood felling in pine-oak forests of the Ukrainian Roztochia - Lavnyy, V. V.; Ivaniuk, A. P.; Mykhayliv, O. B.; Yuskevych, T. V.; Spathelf, P. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Досліджено процес природного поновлення впродовж 5 років після проведення першого прийому рівномірно-поступової рубки в сосновому і дубовому деревостанах Українського Розточчя. Проаналізовано кількість, видовий склад, висотну структуру та частоту трапляння підросту окремих деревних видів.