Preliminary data on authentic specimens of the A. Rehman’s bryological collection from the South Africa of the Herbarium LW - NyporkoS. О.; Khmil, T. S.; Shiyan, N. M. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Згідно сучасної номенклатури 39 назв таксонів мохоподібних, описаних А. Реманом, натепер, визнаються законними. Встановлено, що в досліджуваній колекції А. Ремана з Південної Африки Гербарію LW містяться матеріали 20 з 39 валідно описаних таксонів, номенклатурним типом яких є зразки зібрані А. Реманом. Десять з них потребують типіфікації, а матеріали інших 10 видів, що зберігаються в колекції, потребують визначення категорії автентичних зразків.