Beech stands of coppies system of the southern megaslope of the Polonynsky Ridge - Khomiuk, P. H.; Tricur, V. V. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Проаналізовано стан та лісівничо-таксаційну структуру букових деревостанів низькостовбурної форми господарства південного мегасхилу Полонинського хребта. Встановлено, що переважаючими типами лісу, у яких формуються букові деревостани III і нижче класів бонітету є свіжі і вологі чисті субучини і бучини. Охарактеризовано розподіл низькопродуктивних насаджень за висотою над рівнем моря та окремими таксаційними показниками.