The dendrological flora geographical structure of the dendrological parks forestry enterprises of the Lviv Agglomeration - Shulha, V. Z.; Onysko, T. Ya.; Henyk, Ya. V.; Horbenko, N. Ye.; Zayachuk, V. Ya. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Наведено географічну структуру колекційного фонду дендрофлори дендропарків лісогосподарських підприємств Львівської агломерації. Означено загальні тенденції формування колекційного фонду та інтродукційних робіт.