The current status of the "Beregomet Dendrological Park" - Zayachuk, V. Ya.; PohribnyiО. О.; Pohribna, L. S.; Mandziuk, R. I.; Gryga, M. Yu. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Охарактеризовано сучасний стан парку-пам‘ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Берегометський дендрологічний парк». Вивчено структуру дендрофлори колекційного фонду парку.