Characteristics of Magnolia kobus DC. growth under the conditions of the Pokuttya Carpathians - Pohribna, L. S.; PohribnyiО. О.; Zayachuk, V. Ya. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2025)
Охарактеризовано сучасний стан дендрарію Старокутського ПНДВ. Здійснено дослідження зрізів стовбура магнолії кобус. Проведено аналіз ходу росту та встановлено закономірності росту досліджуваного дерева.