Вплив цифрових інструментів і кіберзахисту на розбудову Української державності та інтеграцію в світові освітні і технологічні процеси - Tkach, V. O. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
У цих тезах досліджується роль цифрових технологій та кіберзахисту у процесі розбудови сучасної української держави та її інтеграції у глобальний освітній та технологічний простір. Розглядаються ключові аспекти цифровізації державних послуг, впровадження електронного урядування, а також виклики та можливості, пов’язані з кібербезпекою в контексті національної безпеки та міжнародного співробітництва. Особлива увага приділяється інтеграції України в світові освітні та технологічні процеси через розвиток цифрових компетенцій та інноваційних екосистем.