Перспективи становлення територіальних громад в контексті імплементації принципів сталого розвитку в умовах воєнного стану і післявоєнний період - Konovalets, V. R. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Тези присвячені дослідженню сталого розвитку територіальних громад в умовах сучасних викликів та післявоєнного відновлення України. Основна увага зосереджена на ролі партнерства між державою та громадами у сприянні економічному зростанню на місцевому рівні. Розглядаються основні напрями співпраці, включаючи державні програми фінансової підтримки, залучення інвестицій та розвиток місцевого підприємництва. Висвітлюються приклади успішної співпраці, а також виклики, що постають перед громадами у процесі відновлення економіки та забезпечення стійкого розвитку.