Кібербезпека як ключовий елемент інформаційної безпеки державних установ в умовах війни - Goncharuk, Y. V. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
У сучасних умовах війни кібератаки на державні установи стають однією з головних загроз національній безпеці. Кібербезпека виступає ключовим елементом системи захисту інформації, оскільки забезпечує безперебійну роботу критичних інформаційних систем та захист конфіденційних даних. У тезах розглядається важливість впровадження систем управління інформаційною безпекою на основі міжнародних для державних установ. Застосування цих фреймворків дозволяє ефективно управляти ризиками, підвищувати стійкість до кібератак та забезпечувати належний рівень захисту інформаційної інфраструктури в умовах підвищених загроз.