Інтеграція маркетингових стратегій у вирішення управлінських та екологічних викликів лісового сектору: приклади успішних ініціатив - Muryn, A. V. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
У сучасному світі лісовий сектор стикається з численними викликами, включаючи екологічні проблеми, управлінську неефективність та потребу в сталому розвитку. Інтеграція маркетингових стратегій у цей процес може стати важливим інструментом для забезпечення більш ефективного управління ресурсами та підвищення свідомості суспільства. У даній тезі розглядаються приклади успішних ініціатив, які демонструють, як маркетингові підходи можуть сприяти вирішенню управлінських та екологічних проблем у лісовій галузі.