Морфолого-таксаційні показники крон інтродукованих видів роду Pinus L. в насадженнях Західного регіону України - Yuskevych, T. V.; Vytseha, R. R. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Наведено результати досліджень параметрів крон інтродукованих видів сосни (сосна Банкса, сосна веймутова, сосна жорстка та сосна чорна) у насадженнях Західного регіону України. Використано методику таксації крон досліджуваних видів з використанням ГІС Field-Map. Проведено аналіз параметрів крон досліджуваних видів сосни та знайдено кореляційні залежності між морфолого-таксаційними показниками дерев.