Роль інтегрованої звітності у формуванні стратегії управління екологічними та соціальними ризиками підприємств - Hrytsak, O. S. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Досліджено важливість інтегрованої звітності в корпоративному управлінні, з акцентом на її ролі в поєднанні фінансових і нефінансових аспектів компаній. Проаналізовано вплив екологічних і соціальних ризиків на фінансові показники, підкреслюючи необхідність їх врахування у бізнес-стратегіях. Розглянуто виклики впровадження інтегрованої звітності в Україні, включаючи недостатню обізнаність і відсутність стандартів. Запропоновано використання міжнародних стандартів, таких як GRI і IIRC, для підвищення прозорості та достовірності звітів.