Certification of non-wood forest products in context of sustainable development - Zayachuk, V. Ya.; Pasternak, V. P. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Розглянуто загальні характеристики недеревної продукції лісу. Встановлено критерії сталого лісоуправління за стандартами сертифікації FSC та PEFC, що стосуються використання недеревної продукції лісу.