Особливості дослідження теплоізоляційних матеріалів з деревної стружки на стиск - Tsapko, Yu.V.; Mazurchuk, S.M.; Kasyanchuk, I.O. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Особливості дослідження теплоізоляційних матеріалів з деревної стружки на стиск