Educational and scientific achievements of forest inventory and forest management department - Myklush, S.I.; Khomiuk, P.G.; Havryliuk, S.A.; Ilkiv, I.S. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Наведено історичні аспекти становлення кафедри лісової таксації та лісовпорядкування, охарактеризовано наукову діяльність членів кафедри за період з 1949 до 2024 років, наведені навчальні видання, які використовуються у навчальному процесі підготовки здобувачів вищої освіти, наукові статті у вітчизняних та закордонних виданнях, охарактеризовані наукові школи під керівництвом професорів кафедри, проаналізовано співпрацю з провідними університетами Європи, описано напрацювання науково-дослідних лабораторій, наведено результати виконання міжнародних проєктів і стажування у навчальних та наукових закладах європейських країн, вказані перспективи подальшого наукового розвитку колективу кафедри.