Лісове господарство України – управлінські інноваційні рішення та вимоги сьогодення - Muravyov, Yu. V.; Medintceva, S. Ye. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Стійкість розвитку лісів є головним пріоритетом у широкому комплексі робіт, що забезпечує лісове господарство як галузь лісового комплексу України. Розглядаються сучасні інноваційні управлінські рішення в лісовому господарстві України, що є необхідною відповіддю на нові виклики та вимоги екологічної, економічної та соціальної сфер.