Можливості інструментів інтернет-маркетингу для забезпечення сталого розвитку підприємств лісового сектору - Kulchytska, E. A. (Forestry Education and Science: Current Challenges and Development Prospects, 2024)
Проведено аналіз можливостей інструментів інтернет-маркетингу у сприянні сталого розвитку підприємств лісового сектору, а також визначено основні перспективи їх впровадження у цій галузі. Розглянуто можливості Інтернет для дослідження ринку, просування та збуту продукції та послуг з врахуванням вимог сталого розвитку.