Розроблення бекенд частини вебпорталу навчально-наукового інституту - Верцімага, Юрій; Процик, Юрій (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Досліджується процес розробки бекенд частини вебпорталу для навчально-наукового інституту з використанням мови програмування C# [1] та сучасних технологій. Результати роботи включають створення функціоналу для обробки запитів, валідації даних, взаємодії з базою даних та генерації документації API. Розробка базується на використанні мови програмування C# та .NET Core 6.0 [2], з використанням інструментів, таких як Visual Studio, AutoMapper, FluentValidation, MediatR, EF Core [3]  та Swagger [4]. Цей підхід дозволяє створити потужний та надійний бекенд для вебпорталу навчально-наукового інституту. Результати дослідження можуть бути корисними для розробників у галузі веброзробки та програмування, а також для адміністративних працівників навчальних закладів, які прагнуть покращити функціональність своїх вебресурсів.