Розроблення API модуля вебпорталу навчально-наукового інституту - Кашарайло, Костянтин; Крошний, Ігор; Габа, Олег (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Використовуючи сучасні фреймворки і принципи створення Page-Object патернів для автоматизованих систем розроблено програму для тестування вебпорталу інституту. Були створені основні тестові сценарії готового функціоналу за допомогою мови програмування Ruby і бібліотеки Cucumber.