Модель інформаційної технології оцінки та розвитку реклами в соціальних мережах - Роїк, Остап; Овсяк, Володимир (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Реклама в соціальних мережах стала надзвичайно популярною в останні роки, оскільки ці платформи мають величезну аудиторію і можуть бути дуже ефективним інструментом маркетингу для бізнесів. Розроблена модель базується на використанні багатьох незалежних джерел даних, аналізі даних для знаходження ключових показників, оцінці ефективності і застосуванні отриманих результатів.