Розроблення архітектури вебзастосунку для комунікації між онлайн-видавцями та рекламодавцями - Ченчак, Михайло; Борецька, Ірина (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
В процесі розробки архітектури вебзастосунку для взаємодії між онлайн-видавцями і рекламодавцями створено архітектуру потужного інструменту, який спростить комунікацію, підвищить продуктивність роботи та покращить задоволення клієнтів. Це сприятиме зміцненню партнерських відносин між видавцями та рекламодавцями, що своєю чергою позитивно вплине на обидві сторони та допоможе досягти більших успіхів у віртуальному середовищі.  Результати дослідження та розробки можуть бути використані в  інформаційних технологіях для побудови даної системи.