Розроблення вебплатформи для зберігання та рендерингу AFTER EFFECTS та UNREAL ENGINE проектів - Романчак, Юлія; Флуд, Любомир; Проць, Андрій (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Створено вебплатформу, що забезпечує завантаження та рендеринг After Effects та Unreal Engine проектів засобами фреймворку React та технології Java.