Розроблення інтегрованої системи документного обліку даних про вступників - Cкрекля, М.В.; Яркун, В.І. (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Представлено інтегровану систему у функціоналі якої передбачено можливість збереження даних абітурієнта. В опитувальнику  подано запитання, які дозволяють швидше і зручніше подавати документи до приймальної комісії ЗВО. Для клієнтського застосунку використано фреймворк розроблений командою Meta та React.js.